zondag 30 maart 2014

DWZI ... Plog

Deze Week Zag Ik mezelf een hele dag foto's maken om eens een Plog (blog met foto's) te plaatsen. Ik geniet zelf enorm van ploggers, ik vind het leuk een kijkje te nemen in iemands leven, dus in ruil doe ik dat ook eens. Zie hieronder wat ik vandaag zo allemaal uitgespookt heb :

08.30 uur (= natuurlijk eigenlijk 07.30 uur) en oh, wat voelt het vroeg. Ik heb zo'n 6 uur slaap achter de rug en had zoooo graag geen wake up call gehad vandaag. Het is al zo lang geleden dat ik eens echt uit kon slapen. Maar helaas. MeneerX moet vandaag in het kader van zijn zomercompetitie een oefenwedstrijd spelen en hij moet al vertrekken. Dus... hup uit bed.

Voor ik naar beneden ga, weeg ik mezelf eerst. Elke zondag kijk ik of mijn (nieuwe) levensstijl van de afgelopen week gewerkt heeft. En ja hoor, er is deze week 0,7 kg. af. Ik ben er heel tevreden mee !

Eerst maar een bak koffie... of drie... meneerX heeft ze al klaar gezet voor me. Ik hoef alleen nog maar op de knop te drukken ;-)

Het plan is vandaag naar de bioscoop te gaan. Er draaien heel wat kinderfilms. Little JuffrouwX mag er een uitzoeken; het wordt Mr Peabody & Sherman.

Even wakker worden met een krantje. Lees ik die ook weer eens, maar helaas, little JuffrouwX heeft andere plannen...

Ze wil graag samen een spelletje doen. Ach, prima, kind. Met name met Uno maakt ze me behoorlijk in. Uiteindelijk wordt het toch nog 8-2 ;-)

Na een tijd zet ik een sprookjes cd aan, gaat little JuffrouwX even een legpuzzel maken, en zit ik naast haar te haken.

13.44 uur het is tijd om te vertrekken ! Ondanks het feit dat we nu zo'n 3 jaar in Belgie wonen, doen we nog erg veel in NL. Maar naar de bioscoop gaan we altijd in Antwerpen. Het is maar 28 km. rijden.

 Bij een film hoort wat lekkers in de vorm van zoute popcorn en zoete snoep. Vieze combi, maar little JuffrouwX en ik werken het beide met gemak weg.

De uitdrukking van Sherman (links) had ik ook tijdens de film. Ik vond het geen succesnummer. Little JuffrouwX vond 'm wel geweldig, gelukkig maar.

17.15 uur we zijn weer thuis en little JuffrouwX wil graag fietsen. Dus we gaan, hup, vanuit de auto direct op de fiets een rondje doen. Het was heerlijk !

19.00 uur het is bedtijd voor little JuffrouwX. Ik lees een verhaal voor uit Pippi Langkous, geef haar een welterusten kus en ga naar beneden. Ik ruim op, hang de was op, ruim de vaatwasser uit en, in het kader van mijn voorjaarsschoonmaak ruim ik een keukenkastje op ...                 ... voor (schaam schaam) en na ...
 
                 
20.00 uur tijd om te gaan zitten. Ik steek de kaarsen in mijn nieuwe windlichten aan, schenk mezelf een wijntje in, maak er een lekker kaasplankje bij en ga met mijn voetjes omhoog deze Plog schrijven en zometeen Divorce kijken.

Het was een heerlijke dag !

Vond je het leuk om eens een Plog van mij te lezen ? En doe jij er in ruil ook een misschien ?

Fijne avond en tot plogs,
X!4 opmerkingen:

 1. Wat leuk om je dag in foto's te zien voorbij komen. Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad.
  Misschien doe ik ook eens zo een Plog.

  Fijne week!
  Lieve groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk plog!! En wat een gezellige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldige Plog, noem je dit, oke ik moet aan deze woorden maar wennen!! Volgens mij heb je de helft uit het kastje weggedaan?? ik mis de groene attributen (hi hi) en niet op de weegschaal gaan staan hoor na het verorberen van de snoep en de gepofte mais! Mais is niet zo erg maar die....... snoep hè! Fijne dag, nonna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oog voor detail hoor ! De groene attributen zijn verplaatst naar een ander kastje maar ik heb inderdaad ook het nodige weggedaan. Hoeveel troep kan een mens vergaren ?? Nou in mijn geval heeel veel ;-)
   X

   Verwijderen