zaterdag 20 juli 2013

DWZI ... au !


Deze Week Zag Ik mezelf elke avond badmintonnen in de tuin. Heerlijk ontspannend en een nieuwe leuke lichaamsbeweging voor meneerX en mijzelf. Zo ook gisteravond - ik was lekker aan het rossen en het ging best goed, totdat ik uitgleed en op een rare manier neerkwam. Uiteraard hebben we het potje afgemaakt (bloedfanatieke ikke), en het is dat meneerX zei dat we maar beter moesten stoppen, anders was ik nog wel even doorgegaan...
Vanmorgen echter bleek ik niet meer te kunnen lopen, en vanmiddag bleek dat ik door deze schuiver 2 tenen gebroken heb; aan elke voet 1 ! Hoe krijg ik het voor elkaar ?!
En nu ? Nu moet ik gedwongen 4 dagen met de voetjes omhoog, en het zal nog een week of 10 duren voor het allemaal echt opgelost is... Daar gaat mijn Ladies Run, over 8 weken. Hopelijk kan ik over een paar daagjes ervan genieten, met mijn pootjes omhoog, in de tuin lekker hakend of andere dingen van mijn creadoe-lijstje afwerken. Nu kan ik alleen maar balen en neem ik nog maar een handje happy pills ;-)

Fijne week,
X!

6 opmerkingen:

 1. Oei! Heel veel beterschap en sterkte! (Stiekem vraag ik me ook wel een beetje af hoe je het voor elkaar hebt gekregen om aan iedere voet 1 teen te breken...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe krijg je het voor elkaar een beide voeten een teen. Dat is al knap gedaan. Heb je wel gewonnen met het laatste potje badminton anders is dat ook nog voor niks geweest dat je door bent gegaan. Heel veel beterschap en lekker freubelen in het zonnetje de komende dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, haha, het potje had ik ook al niet gewonnen! Het was overduidelijk niet mijn dag.... Liefs, vera

   Verwijderen
 3. Jeetje dat is pech. Veel sterkte ermee,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaaaaauw! Dat lijkt me erg pijnlijk!
  Hopelijk geneest het snel, geniet van de zon xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap! En niet teveel fröbelen, zul je zien dat je na 10 weken dan een polsblessure hebt....

  BeantwoordenVerwijderen