maandag 22 april 2013

Follow my blog with Bloglovin


Om mij voortaan ook via Bloglovin te kunnen volgen, plaats ik dit "verplichte" berichtje :-)

Bloglovin is een makkelijke manier om al je favoriete blogs en de updates ervan te volgen. Deze site maakt dus speciaal voor jou een overzicht en zo weet je dat je nooit meer artikelen hoeft te missen van je favoriete blogs. Je ontvangt geen spam en hebt geen last van de aanmelding, het enige wat je hoeft te doen is even je email-adres invullen. Mocht je je aanmelden, klik dan gelijk even aan de zijkant van mijn blog op ‘followen’ dan weet je zeker dat je steeds als allereerste op de hoogte bent van mijn nieuwe artikelen ;-)

Aanmelden via Bloglovin’ is heel erg gemakkelijk. Surf naar bloglovin.com en vul je email-adres in is klaar. Je kunt dan via je computer of via je mobiel (even de app downloaden) steeds inloggen op Bloglovin’ en je ziet al je favoriete blogs en de updates ervan. Super handig als je meerdere blogs wilt volgen en je het amper kunt bijhouden.

Fijne maandag,
X!

2 opmerkingen:

  1. Hoi vera, Super leuke blog heb je. Ik ga jou ook volgen. ik heb nog geen bloglovin, dat neem ik later nog eens. Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb ik ook ! Heel handig...
    Vind het alleen jammer dat je geen opmerkingen kan plaatsen via je tel! Maar zo hou ik je blog bij, leuk !

    BeantwoordenVerwijderen