woensdag 30 januari 2013

Give Away !


Vanavond ben ik aan de knutsel geweest met papier. Ik heb de schaar gezet in "Pietepaf het Circushondje" - een geweldig Gouden Boekje dat ik dubbel had.
Ik maakte onder andere een stapel enveloppen - ik houd er wel van om nog "ouderwets" te communiceren, en ik vind het leuk om daar een persoonlijke draai aan te geven. Vind jij het ook leuk om nog brieven/kaarten te versturen en zou ik jou blij kunnen maken met zelfgemaakte enveloppen (ik verloot 2 setjes van 3 enveloppen) ? Laat dan een berichtje achter onder dit bericht en word, als je dat nog niet bent, volger van mijn blog.

Liefs,
X!

7 opmerkingen:

 1. wauw superleuke enveloppen!!
  Ik doe graag mee!
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat zijn wel bijzonder leuke flopjes van die gouden boekjes. Ik weet al naar wie ik eentje zou sturen ;). Maak er graag kans op!
  Ik vind zelfgemaakte flopjes ook helemaal super, maakte ze al van tijdschriften, stripboeken en kinderboeken. Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh! wat zijn die mooi!! Daar zou ik wel graag een brief in versturen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben net volger geworden - zo'n mooie envelopjes ... je krijgt gewoon zin om op de ouderwetse manier een brief te sturen.
  Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk eenvelopjes heb je gemaakt. ik doe graag mee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geïnspireerd door verschillende blogs waarin handgeschreven brieven en zelfs een handgeschreven blog werden gepromoot, heb ik mij voorgenomen ook weer wat meer via de "echte" post te gaan doen.Dus ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben gek op post versturen,alleen met de mail blijft het er steeds vaker bij,maar doe graag mee om de envelopjes te winnen,groet Paulien

  BeantwoordenVerwijderen