zondag 5 augustus 2012

DWZI ... 2x Tick The Box & Magic

Deze Week ...


... bracht ik een bezoekje aan het Anne Frank Huis. Ik was er in mijn kinder- en in mijn tienerjaren al eens geweest, maar nooit heeft het zo'n indruk gemaakt als deze keer. Misschien komt het omdat ik ouder ben, of moeder inmiddels, maar het bezoek heeft me best wat gedaan, als ik eerlijk ben. Het is toch onvoorstelbaar dat dit ooit de realiteit was. We mogen blij zijn dat wij in andere tijden leven. Met dit bezoekje is trouwens #17 van mijn van37naar38lijstje volbracht !


... heb ik een dagje doorgebracht aan de "Zeeuwse Riviera", gezellig samen met little JuffrouwX. We hebben het enorm naar ons zin gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar. Met dit bezoek heb ik ook weer een bijdrage geleverd aan #6 van mijn van37naar38lijstje.


... zag ik dit mooie elfje in de bossen bij Kasteel Keukenhof.

3 opmerkingen:

 1. IK kan mij indenken dat het als moeder nog meer indruk maakt. Dat merk ik ook al met films of nieuwsberichten wat gaat over narigheden omtrent kinderen.
  Dat Elfje is echt leuk zeg! Super schattig en sprookjesachtig.

  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jij bent goed bezig met het afwerken van je lijstje! Leuke dingen gedaan.
  ik ben hard bezig om een voorraad voor het marktje te maken. Ben nu happy frogs aan het haken. Al 5 bijna af. Dus dat gaat goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij ook goed bezig ! Ik ben ook voorraad aan het aanleggen, maar daar mag nog wel wat meer schot in komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen