vrijdag 22 juni 2012

DWZI ... Freubelavondje


Ik heb Ingrid via het Web leren kennen. Ik had een oproepje geplaatst omdat ik wilde leren breien, en zij heeft daarop gereageerd en heeft me de basisbeginselen geleerd. Al samen keuvelend, kwamen we erachter dat het wel klikte, en nu spreken we zo af en toe af om samen wat te freubelen. Zo komen we op ideetjes, inspireren we elkaar, en het is ook gewoon gezellig; meestal zit je maar alleen te haken/breien/knutselen/etc. Afgelopen week hebben we samen een viltslinger gemaakt; die op de foto is mijn creatie.
Woon jij nu ook in de buurt (Ingrid woont in Oosterhout, en ik in Kalmthout, Belgie - zo'n 10 minuten over de grens bij Roosendaal) en heb je zin om eens aan te schuiven, je bent van harte welkom. Leuk toch, zo'n live freubelkransje ? 

7 opmerkingen:

 1. Leuk zeg!! Erg gezellig lijkt me. Ik woon een heeeel eind bij jullie vandaan, dus dat wordt em niet.
  De viltslinger is erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig zo een freubelkransje. Ik doe het ook zo nu en dan met wat vriendinnen. Jullie kransje is helaas net iets te ver weg bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer...ik woon in het noorden van NL....helaas te ver voor een knutselmiddag. Ik denk dat er vast wel andere gezellige dames zijn die graag bij jullie aan willen/kunnen schuiven. Succes!!! Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lijkt mij ook wel wat zo'n freubelkransje. Helaas te ver weg. leuk resultaat ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leuke slinger ! En gezellig, om samen te freubelen !
  Voor mij ook te ver weg helaas.
  Veel knutselplezier samen ! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat gezellig! Ik wil ook leren breien, vorige week kwam ik langs een plein waar allemaal grote stukken breiwerk/kunstwerk lag van de 'heerlen breit' club. Ik mijn stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik kon meedoen met het breicafé. En tjsa ik kreeg alleen grote ogen, actie was afgelopen en ze wisten nog niet of ze doorgingen en eigenlijk dus geen spontane antwoorden...dus ik had meteen zoiets dat is ut uhm dus niet voor mij! Ik zoek leuke spontane mensen, ik had wel wat leukere respons verwacht. Dus wie weet ga ik ook wel via het web een oproepje plaatsen en wie weet wie er op mijn pad komt die wel bij me past.
  Maar heel mooi dus dat je iemand hebt gevonden waar het mee klikt! En die in de buurt woont ;). Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellig! wat mooie hartjes :-) Helaas is Utrecht niet echt in de buurt...

  BeantwoordenVerwijderen