zaterdag 10 maart 2012

DWZI ... chicklit


"Deze Week Zag Ik" bij 't Kruidvat een boek van Sophie Kinsella liggen, dat ik nog niet gelezen had. Ik ben een groot fan van haar vrolijke Shopaholic-verhalen, ik heb ze allemaal, maar dit boek kende ik niet en voor de schamele 3 euries die dit boek kostte, kon ik 'm niet laten liggen natuurlijk. Nou, ook dit verhaal is werkelijk super, en ik heb deze week telkens het licht veel te laat uitgedaan, omdat ik nóg een hoofdstuk af wilde lezen. Zometeen ga ik naar boven om 'm uit te lezen. Ken je dat ? Dat je aan de ene kant wilt dat het boek uit is, maar aan de andere kant ook eigenlijk wilt dat ie nooit eindigt ? Nou, dat gevoel heb ik bij dit boek...

4 opmerkingen:

 1. Leuk! Ben ook groot fan van haar! Er is net weer een nieuw boek van haar uit, die heb ik gereserveerd in de bibliotheek, kan ook niet wachten tot 'ie er is!

  Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaaaa, ik heb ze ook allemaal en gister het nieuwe boek gekocht, dus dat wordt weer lezen tot in de late uurtjes.......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja heel vervelend dat gevoel. Ik ken dat heel goed. Wil graag uit lezen maar baal enorm als het uit is. Snel maar op zoek naar een nieuw goed en lekker boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat gevoel ken ik maar al te goed. En als ik daarna geen nieuw boek liggen heb, dan loop ik altijd even wat verloren (:

  BeantwoordenVerwijderen