woensdag 11 januari 2012

Prive swap met Mafalda

Onlangs had ik een email in mijn inbox; hij kwam van Mafalda en ze vroeg mij of ik eens zin had privĂ© te swappen met haar. Ik was al een poos vanwege "tijdgebrek" gestopt met swappen, maar dit leek me een goed moment om weer eens tijd te gaan maken voor deze "verslaving", waar ik altijd zoveel plezier aan beleefd heb. Ik maakte voor haar een polkadot pakketje met daarin een gehaakt cupcakespaanplaatdoosje in de vorm van een moorkop met aardbei, goed gevuld met bedeltjes en ander klein spul, een gehaakte sleutelhanger, een gehaakt klein beertje en vulde het pakje verder met een boekje over cupcakes, wat lekkers, servetjes en andere kleine cadeautjes. Helaas heb ik geen foto van mijn creatie gemaakt... 

Vandaag ontving ik Mafalda's pakketje, en wat een genot was het om het uit te pakken. Alle items waren per stuk ingepakt en persoonlijk gemaakt met een lief kaartje erbij en post-its erop. 


Er zat zelfs een cadeautje (armbandjes) voor little JuffrouwX in !


Ik ben goed verwend met Lipton tea, cupcakes servetjes, een cupcake kaars, een bolletje katoen, een heel leuk tasje met een grote bloem erop, rozenblaadjes voor in bad, en heerlijke (ik kan het weten, want ze zijn al op ;-) Manneken Pis winegums. 

Verder zaten er 8 schitterende zelfgemaakte kaarten in met als thema "cupcakes"  (ze komen helaas niet zo mooi over op de foto)


Maar het pronkstuk was dit schilderijtje :


Zo ontzettend lief en persoonlijk en eigenlijk simpel om te maken, maar je moet maar op het idee komen. Hij krijgt een heel mooi plekje in mijn huis.

Mafalda, enorm bedankt voor je mooie pakketje. Je hebt deze regenachtige dag superstralend gemaakt voor mij (en little JuffrouwX) !1 opmerking:

  1. Leuk zeg! Je komt helemaal in de verjaardagstemming met zoveel cadeautjes.

    BeantwoordenVerwijderen