dinsdag 23 augustus 2011

Ik ben om ...

Bijna dagelijks rijd ik langs kraampjes langs de weg waar aardbeien, kersen, pruimen, bloemen, planten, etc. te koop zijn. Rechtstreeks bij de teler vandaan, dus. I love it ! En ik maak dan ook regelmatig een pitstop.
Inmiddels staan er al geruime tijd stalletjes met sierpompoenen, en tot vandaag heb ik me ingehouden om te stoppen. De hoop op een mooie nazomer hield me tegen; pompoenen en zon gaan voor mijn gevoel niet samen.... Maar na die vreselijke regendag van vandaag ben ik dan toch gestopt, en heb me tegoed gedaan aan een lading pompoenen. Ze staan allemaal leuk uitgestald in mijn tuin, en met de blaadjes en eikeltjes die al gevallen zijn, maakt mijn tuin zo een leuke herfstachtige indruk. Toch blijf ik hopen op die mooie septembermaand, maar mocht dat niet zo zijn, dan is mijn tuin al aardig herfstklaar ;-)

2 opmerkingen:

  1. oh ik vind die pompoenen ook altijd zo gaaf, heb ze zelfs een seizoen in mijn tuin gehad, maar ze nemen een beetje veel plek in, zullen we maar zeggen hihi. Vandaar dat ik ze straks maar koop, met nadruk op straks, want moet echt nog even niet aan de herfst denken, alhoewel....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nu al 2x op een rij geprobeerd ze zelf te kweken, maar tot nu toe mislukt het... Vorig jaar kreeg ik wel bloemen aan de plantjes maar daarna hield het op. En dit jaar kwam ik niet verder dan kleine ieniemienie stekjes....
    Maar, volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen. Het lijkt me zo geweldig ze zelf te kweken. Al is het maar 1 heel kleintje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen