donderdag 2 juni 2011

Uitslag Give Away !

Ik had beloofd bij 25 volgers een Give Away te houden, en vanmorgen zag ik dat ik 25 volgers heb. Leuk ! Zojuist heeft de onafhankelijke Little JuffrouwX de winnaar getrokken; er waren 4 volgers die aangegeven hadden kans te willen maken :En de winnaar is :

Lien, gefeliciteerd ! Wil je mij je adres doormailen op juffrouwx@gmail.com ? Dan zorg ik ervoor dat de broche jouw kant op komt.

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Lien met je mooie broche!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lien heeft trouwens wel mazzel, ze is geeneens volger!!!! Haha......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei oei, dan zou ik Lien eigenlijk moeten diskwalificeren !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, blijven er nog 3 eerlijke volgers over :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ow wat super! EN ikmerk inderdaad net dat ik iet via google/blogger volgde (mijn blogger/google doet raar en ik raak vaak niet ingelogd om te volgen. Maar ik volg je daarom via bloglovin, dus zo krijg ik toch lekker al je nieuwe posts te lezen ;-). Maar inderdaad, dan kan je niet via je blog zelf zien dat ik volg (kben een spookvolger). Heb net even nog eens geprobeerd om via je blog zelf volger te worden, maar weet niet of het u gelukt is of niet. Als je wil, mag je me kwalificeren want inderdaad, ik voldoe niet helemaal aan de regels zo :-) Maar ik vind het zowiezo super dat ik er tussenuit was geloot en ben al lang blij jouw blog te hebben ontdekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb besloten toch de broche aan Lien te geven omdat zij wel mijn blog volgde , zij het "beschermd" voor anderen. Ze heeft ook al eens gereageerd op mijn posts dus ze is echt een actieve lezer geweest. In mijn ogen is dat ook van waarde. Inmiddels heeft ze haar zichtbaarheid aangepast, dus is ze "zichtbare" volger.

  BeantwoordenVerwijderen