donderdag 21 februari 2013

Om te ... kussen !

Het is een tijd geleden dat ik echt weer eens superenthousiast werd van mijn eigen creaties. Geregeld verdwijnen er dingen in de prullenbak omdat ik er niet tevreden over ben, en van een leuk gehaakt item raak ik niet zo gauw meer in extase - beetje te veel van gemaakt inmiddels, vrees ik. Maar nu had ik weer dat blije gevoel, heerlijk ! Ik heb namelijk voor de slaapkamer 3 nieuwe kussentjes gemaakt en en kijk eens hoe leuk ze geworden zijn :


Fijne dag,
X!

7 opmerkingen:

 1. Heel leuk! Heb je het op bestaande kussens geflockt? Zo genaaid? Vertel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de tekst geprint op transferpapier en vervolgens op het textiel aangebracht. Heel simpel, snel resultaat - en volgens mij heel verslavend. Ik heb in ieder geval al last van opborrelende ideeën ;-)

   Verwijderen
 2. Die zien er wel heel mooi uit. Leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk,leuk,leuk 3x leuk dus! hihi herkenbaar hoor dat je zelf zo kritsch op eigen gemaakte spullen bent, dat heb ik ook. Van een ander zet ik sneller iets in huis dan mezelf, want bij mezelf blijf ik de schoonmaakfoutjes. liefs kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tj aik wou ook leuk leuk leuk typen, maar dat deed Kathy ook al. Dus niet meer heel orgineel. Maar ze zijn echt heel super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kan weer trots zijn op jezelf. Ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi geworden hoor! Deze hoeven gelukkig niet de prullenbak in...;-)

  BeantwoordenVerwijderen