maandag 18 februari 2013

Lente Post


"Vroeger"  deed ik mee aan Postcrossing - ik had er veel plezier aan om af en toe een leuk handgeschreven kaartje te schrijven en er vervolgens een van een onbekende in mijn brievenbus te vinden. Toen het populairder werd, en ik steeds vaker Russische vergezichten als kaartje ontving (niet bepaald mijn favorieten), of, onder het mom van "creatief bezig zijn",  stukjes papier met een vage krabbel erop, ben ik ermee gestopt. Toch bleef het af en toe wel lonken, maar ik vond de kosten op een gegeven moment gewoonweg niet meer opwegen tegen het resultaat, om het maar zo te zeggen ;-)
Nou las ik toevallig over Dream Make Share - en ik denk dat dat een enorm leuk alternatief voor Postcrossing is. Dus ik heb wat samengesteld voor een onbekende - morgen gaat het op de post (dan ben ik hopelijk weer up and running), en ik ben reuze benieuwd naar de reactie van de ontvanger. En uiteraard naar wat ik in mijn brievenbus mag vinden. Wordt vervolgd...

Fijne dag,
X!

6 opmerkingen:

 1. Als dat bij je op de mat valt vergeet je gewoon even dat het nog winter is....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk is dat postuitwisselingsproject van Micki hè?!
  Ja ik heb dat soms ook met Postcrossing dat ik dus echt niks heb met die multiviews. Ik heb er nu duidelijk bij geschreven dat ik ze niet mooi vind. Hopelijk sturen ze wat anders (heb nu als optie staan dat ze me dan een op ansichtkaart formaat verpakking kunnen sturen van eten of zo, het zal me benieuwen!).

  Je hebt hele leuke post gemaakt, daar wordt je vrolijk van, mijn naam kan er niet onder staan hihihi, die is wat langer ;).
  Heel veel postplezier en wie weet krijgen wij elkaars adres eens.

  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk blog heb je. Ik ga je graag volgen. Er staan veel dingen in waar ik nog nooit van heb gehoord, dus dat is weer mooi om wijzer van te worden. Ik ga je graag volgen. Hartelijke groet en als je tijd hebt ben je van harte welkom op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm, mischien toch wel leuk om aan mee te doen... ik zie al zoveel enthousiaste berichten hierover verschijnen! Ben altijd ietwat huiverig , beetje een kettingbrieven trauma denk ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het blijft leuk om post te krijgen. Ik ben benieuwd wat je gaat ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de link. Ik was al een poosje klaar met postcrossing, ook vanwege het ontbreken van variatie in de kaarten die ik kreeg maar vind dit een heel leuk alternatief. Mijn eerste post gaat morgen op de post.

  BeantwoordenVerwijderen